​Vi kommer altid ud med gardinbussen eller tæppe-prøver -  både morgen og aften

Tæpper i dansk og udenlandsk design​

​Hos Tæppecentret i Brædstrup nær Silkeborg og Horsens har vi i mange år leveret tæpper til både private, virksomheder og offentlige institutioner.

Vi samarbejder med nogle af de bedste danske tæppeproducenter, og sammen med vores mangeårige erfaring inden for tæpper er det din garanti for et tæppe i højeste kvalitet.

Alle stilarter inden for tæpper

Et tæppe skal passe til selve rummet, formålet og indretningen, men i søgen efter de helt rigtige tæpper til boligen eller virksomheden kan man hurtigt føle sig fortabt. Udvalget er stort inden for såvel løse tæpper som gulvtæpper, og ofte er det svært at gennemskue de forskellige fordele og ulemper ved det enkelte tæppemateriale og -design.

Vores dygtige medarbejdere hjælper dig med valget og guider dig igennem de forskellige stilarter. Farve, overflader og tæppernes strukturer er vigtige elementer, der skal overvejes, når der skal købes tæpper, og de skal falde i smag med både egne præferencer og ønsker til tæppet samt boligens stil og indretning.

Vores mangeårige erfaring har givet os et stort knowhow inden for vores felt, hvorfor vi kan tilbyde en professionel rådgivning fra start til slut.​

​Et godt indeklima med det rigtige tæppevalg

Egetæpper er en af vores foretrukne samarbejdspartnere – og det er der en god grund til. Tæpperne fra Ege er nemlig godkendt i henhold til Dansk Indeklima Mærkning (DIM), hvilket er din garanti for, at alle tæpper opfylder kravene i den frivillige mærkningsordning etableret af Teknologisk institut for at fremme sunde indeklimaer.

Det betyder, at disse tæpper giver de mest optimale betingelser for komfort og velvære i boligen eller virksomheden.

Tæpper – fra rådgivning til færdigt resultat

Hos Tæppecentret i Brædstrup er vi stolte af vores høje service. Vi er med fra start til slut, når der skal købes nye tæpper til boligen eller virksomheden. Det betyder, at vi naturligvis også er behjælpelige med monteringen af tæppet i boligen.

Med os som tæppemontør er du garanteret et smukt resultat med en pæn finish.

Kontakt os for mere information

Ønsker du at vide mere om vores tæpper, eller har du behov for gode råd, så ring til os på telefon 75 75 21 65, så vi kan tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Kontaktinformation​

​Tæppecenteret v/Brian Krog

​Stationspladsen 25

8740 Brædstrup

Tlf.: 75 75 21 65

E-mail: brian@tcbraedstrup.dk

CVR: 28365225

Åbningstider

Mandag - tirsdag

11:00-17:00​

Ondsag

Lukket

Torsdag - fredag​

11:00-17:00​

Lørdag

10:00-13:00

Hurtig navigation