​ montering og service af gulv og gulvtæpper

​  Mere end 40 års erfaring

✓  egen tæppe- og gardinbus​​

​Åbningstider:
​Mandag og tirsdag: 11:00 - 17:00

Onsdag: Lukket

Torsdag og fredag: 11:00 - 17:00

Lørdag: 10:000 - 13:00​

​Vi kommer altid ud med gardinbussen eller tæppe-prøver -  både morgen og aften

Gardiner og solafskærmning

​Tæppecentret i Brædstrup nær Horsens og Silkeborg er førende inden for gardiner og solafskærmning i højeste kvalitet. Vores store udvalg og gode service er grunden til, at vi i dag lever af tilfredse kunder, der altid vender tilbage til os, når der skal vælges nye gardiner til boligen eller virksomheden.

Vores store udvalg af gardiner består blandt andet af:

  • Lamel- og rullegardiner

  • Persienner

  • Panelgardiner

  • Liftgardin

  • Sidelængder

Gardiner fungerer både funktionelt og dekorativt og er eminente stemningsskabere. Et gardin kan hurtigt ændre atmosfæren i et hjem, hvor lange gardiner i stof eksempelvis kan være med til at skabe en mere hyggelig og en intim stemning i rummet. Den samme type gardin kan modsat ligeledes fungere funktionelt som rumopdeler med en gardinstang i loftet.

Mulighederne er mange og alt efter, hvilken type gardin og stoffer der vælges, er det muligt at opnå alt fra et minimalistisk og stilrent udtryk i boligen til en farvefyldt, energisk og grafisk effekt på arbejdspladsen eller i institutionen.

​Høj kvalitet og stor erfaring med gardiner

Med os som din ekspert er du garanteret en professionel service. Vi har mange års erfaring på området og går til enhver opgave med et åbent sind, hvorfor der hos os heller ikke findes nogen nemme standardløsninger. 

Vi lytter til vores kunders ønsker og behov og udfordrer også gerne dig som kunde på smag og ideer. Sammen finder vi de helt rigtige gardiner til din bolig eller virksomhed.

Få besøg af gardinbussen

Vores service inkluderer ligeledes et besøg af gardinbussen. Når vi tager gardinprøverne med hjem til dig, er det nemmere at forholde sig til farver og stil. Her får du mulighed for i ro og mag at se det store udvalg i dit eget hjem og være sikker på, at farven passer præcis til resten af indretningen.

Find inspiration til dit nye gardin i billederne herunder, eller kom ind forbi vores tæppecenter i Brædstrup og se vores store udvalg af gardiner. 

Ønsker du et besøg af gardinbussen, kan du kontakte os på telefon

75 75 21 65, og så finder vi et passende tidspunkt, hvor vi kan lægge vejen forbi.

 

Kontaktinformation​

​Tæppecenteret v/Brian Krog

​Stationspladsen 25

8740 Brædstrup

Tlf.: 75 75 21 65

E-mail: brian@tcbraedstrup.dk

CVR: 28365225

Åbningstider

Mandag - tirsdag

11:00-17:00​

Ondsag

Lukket

Torsdag - fredag​

11:00-17:00​

Lørdag

10:00-13:00

Hurtig navigation