TC Gulve og Gardiner

TC Gulve og Gardiner

TC Gulve og Gardiner

TC Gulve og Gardiner

TC Gulve og Gardiner

Køkkengardiner

Stort udvalg af køkkengardiner

Hos Tæppecentret har vi et stort udvalg i forskellige køkkengardiner. Gardiner til køkkenet er i langt de fleste tilfælde nærmest uundværlige – og med god grund. Gardiner hjælper os til at lukke af udefra, så vi kan være i ro og fred i vores eget hjem. Derudover er gardiner med til at afskærme for en brændende sol, der ellers kan irritere, når man står i køkkenet og laver mad. Ud over de mange praktiske årsager til hvorfor gardinet er vores bedste ven, så er gardiner i hjemmet også en del af den personlige indretning. Vi har forskellige køkkengardiner, så du helt sikkert kan finde et gardin der passer til dig med både sin praktiske anvendelse og sit flotte udseende.

Køkkengardiner til ethvert behov

Vores brede udvalg af gardiner til køkkenet byder på både stilfulde, moderne og klassiske gardiner. Hos Tæppecentret finder du persienner, rullegardiner, liftgardiner og mange flere, som kan benyttes i køkkenet. Hvilket gardin du ønsker, kommer helt an på dine personlige behov. For nogle er det gardinets udformning der har den største betydning, mens det for andre er design der kommer i første række, når der skal vælges køkkengardiner.

Gardiner generelt er et fantastisk redskab, som kan bruges til at fuldende hjemmets stil. Du kan vælge mønstre og farver, der matcher din bolig og som fremhæver det præcise udtryk, du ønsker dit hjem skal have. Køkkengardiner er ingen undtagelse. Køkkenet er ligesom alle andre rum i hjemmet også et sted, hvor kreativitet og dekorative elementer fremvises. Med de rette produkter kan du skabe en køkkenindretning med personlighed, hvor din personlige stil kommer til udtryk. Tag et kig blandt vores mange forskellige gardiner og find inspiration til dine nye køkkengardiner.

Vælg det rette køkkengardin

Det kan være svært at vælge det helt rette køkkengardin. Der er mange overvejelser som skal gøres, og det er vigtigt at du finder et gardin, du synes er flot, samtidig med at det opfylder de praktiske anvendelseskrav du har.

Når du skal vælge hvilket køkkengardin du vil have, er det vigtigt at du først og fremmest tænker vinduets udformning ind i beslutningen. Skal du have et gardin til skråvinduer, karnapvinduer, høje vinduer eller traditionelle firkantede vinduer? Ikke alle typer gardiner passer lige godt til alle slags vinduer, og du kan derfor med fordel starte med at vurdere hvilken type af gardin, der passer bedst til dine vinduer. Herefter kan du tage dine personlige præferencer til overvejelse, så dine køkkengardiner harmonerer med den resterende indretning, og skaber det udtryk du ønsker.

Hos Tæppecentret kender vi til værdien af at vælge de rette gardiner. Vi har en bred viden indenfor køkkengardiner, og vi kan derfor vejlede og rådgive dig at finde køkkengardiner der passer til dig og dit hjem. Er du interesseret i at høre mere, eller har du spørgsmål omkring vores køkkengardiner kan du kontakte os her. Vi står altid klar til at hjælpe, så du får en god oplevelse hos Tæppecentret.

Brian Krog – Indehaver

Gardin- og gulvekspert

Med mere en 30 års erfaring i gulvbranchen og 15 år i gardinbranchen, er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Har du brug for hjælp?

Se vores referencer

GSV hovedkontor i Hedehusene
Ege tæppefliser & Tarkett ID square vinyl fliser

Livstilcentret Brædstrup
Forbo linoleum

Diverse plejehjem og ældre centret i Horsens Kommune
Ege Spacia

Se alle vores referencer