Gulve

Vi er forhandler af trægulve fremstillet af TarkettKährs og Timberman som bruger ægte håndværksmetoder. Der er mange muligheder indenfor trægulve og du kan vælge imellem de klassiske træsorter eg og ask. Derudover er det også muligt at vælge strukturer med forskellige farver og behandlinger, som hver især udgør en særlig karakter. Du kan enten vælge at få dit trægulv beskyttet med lak, som giver dit gulv en glansfuld overflad, eller få det behandlet med olie der giver et stilfuldt mat look. Se noget af vores sortiment, lige her på hjemmesiden. Hos os er kvaliteten altid i fokus.

Har du svært ved at finde et gulv uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Så er laminatgulve lige det du søger. Som forhandler af laminatgulve fra TarkettWallmannPergo og Alloc får du både et fedt design og praktiske egenskaber man ikke kan sige nej til. Se hele vores sortiment her på hjemmesiden.

Vinylgulve er til dig der lede efter et gulv der er flot, men samtidig praktisk. Vi er forhandlere af Vinylgulve fra TarkettTimbermann  Pergo og Meltex som fås i mange forskellige designs, samtidig med de er slidstærke, robuste og lette at rengøre. Derudover er vinylgulve bløde og lydløse, der bidrager til et godt miljø i rummet.  Så hvis du bare leder efter et lækkert gulv uden for meget vedligeholdelse, kan du se hele vores sortiment her på hjemmesiden. 

Linoleums gulve er slidstærke og velegnet til hårdt trafikeret områder, som skoler, hospitaler, gangarealer og køkkener. Det fåes i flere forskellige farver så det passer lige inde ens indretning. Se mere her for at finde lige det du søger.