Laminat gulve

Laminat er ekstremt slidstærkt og ridsebestandigt og er især velegnet til familier med hunde og børn. Mønstre, farver og udtryk spænder fra mørke til lyse, fra sobre til rustikke og fra innovative til klassiske designs. Laminatgulve kan lægges oven på et eksisterende gulv, så længe det er plant. Gulvet er let at rengøre med tør moppe og støvsuger.

Alle produkter

Laminatgulve i stærk kvalitet

Hos Tæppecentret har vi et bredt udvalg af laminatgulve i stærk kvalitet. På grund af den gode kvalitet er laminatgulve især velegnet til rum med dagligt slid, og kan derfor med fordel benyttes i både køkken, gang, børneværelser mf. Laminatgulve har den helt store fordele, at de er vedligeholdelsesfrie, og der er derfor hverken behov for slibning eller lakering.

Laminatgulve kan forveksles med trægulv, da det ofte har et meget naturtro look. Gulvet findes i mange forskellige typer, og kan derfor variere alt efter hvilken type du ønsker at gå med. Laminatgulv kan eksempelvis ligne både eg, bøg, fyr og andre træsorter. Med det store udvalg i laminatgulve vi har her hos Tæppecentret, kan du helt sikkert finde lige præcis det gulv, der passer bedst til din bolig. Vi har alle sammen forskellige behov når det kommer til vores bolig, men med laminatgulv kan du altid finde en variant, der passer ind i din stil. Tag et kig på udvalget her på siden og find det laminatgulv som passer bedst til dig, din stil og din bolig.  

Det billige alternativ

Laminatgulve er prismæssigt enormt attraktive, og denne type gulv hører da også til blandt de mest solgte gulvtyper i Danmark. Årsagerne hertil vil være den gode kvalitet, det alsidige look og den billige pris. Hos Tæppecentret sælger vi laminatgulve i forskellige prisklasser, men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi har tilmed ofte laminatgulve på tilbud, så der kan være ekstra mange penge at spare her. Uanset prisen er vores laminatgulve i en god, holdbar kvalitet, og gulvene er tilmed enorm slidstærke og nemme at lægge. Laminatgulvene er oftest baseret på en hård træfiberplade, som er lamineret med en præget folie. Ved nogle varianter er der dertil også påført et ekstra slidlag. Mønstret i laminatgulve er et grafisk tryk, og det er på grund af dette tryk, at du kan få laminatgulve i forskellige looks til den gode pris.

Hold øje med siden her, og følg med i vores laminatgulve tilbud, der kører fra tid til anden. Der er et gulv til alle, og derfor ønsker vi at give vores kunder et kvalitetsdygtigt gulv til de bedste priser.

Værd at vide om laminat gulve

Laminatgulve kan både tåle en hård belastning, fugt og så er denne form for gulv enorm slidstærk. Dertil er laminatgulve et af de typer gulv, der er nemmest at lægge selv. Ofte ses gulvet som kliksystemer, hvor hvert bræt blot skal klikkes sammen. Skal du selv begive dig ud i at lægge gulvet, skal du være opmærksom på, at det i nogle tilfælde er muligt at lægge laminatgulv ovenpå dit eksisterende gulv. Dette er dog ikke altid tilfældet, så det er vigtigt at tjekke op på, før du går i gang med anlægningen. Er du tvivl om hvordan gulvet skal samles, om du kan ligge dit nye laminatgulv ovenpå det gamle, hvilket gulv du bør vælge eller noget helt andet, så står vi hos Tæppecentret altid klar til at hjælpe dig godt på vej.

Bestil varen her!

eller kontakt os på telefon:

75 75 21 65 / 41 17 47 44

    Priser for levering