​ montering og service af gulv og gulvtæpper

​  Mere end 40 års erfaring

✓  egen tæppe- og gardinbus​​

​Åbningstider:
​Mandag og tirsdag: 11:00 - 17:00

Onsdag: Lukket

Torsdag og fredag: 11:00 - 17:00

Lørdag: 10:000 - 13:00​

​Vi kommer altid ud med gardinbussen eller tæppe-prøver -  både morgen og aften

Laminatgulv i høj kvalitet​

​Skal dine gulve være i laminat, så er Tæppecentret i Brædstrup nær Horsens og Silkeborg det rette valg. Vi har et stort udvalg af laminatgulve, hvor du som kunde kan finde den variant, der matcher lige præcis dine ønsker og behov. Vi forhandler alle de førende mærker, og der er garanti for en høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vi fører blandt andet laminatgulve i:

  • Eg

  • Fyr

  • Ask

  • Skifer​

Nem vedligeholdelse med laminatgulv

Markedet for laminatgulve er helt klart blevet markant bedre de seneste år. Vi oplever en stor efterspørgsel af laminatgulve, fordi det ofte er en billigere variant af trægulvet og besidder den store fordel, at overfladen er ensartet og dermed er utrolig nem at rengøre og vedligeholde. Derfor egner laminatgulve sig også perfekt til eksempelvis børnefamilien eller virksomheden, hvor der er meget trafik og slid hen over gulvet.

Det er også et gulv som egner sig godt til at børn kan kravle rundt eller gå, uden at man som forælder skal bekymre sig om flis og splinter i børnenes hænder eller fødder.

Den ensartede overflade gør det ligeledes utroligt nemt at svinge en støvsuger eller en vaskeklud på gulvet, så de små poder kan opholde sig på gulvet uden støv og snavs.

Rådgivning og montering med 40 års erfaring

Når du vælger et gulv i laminat hos Tæppecentret, sørger vi for den rette vejledning og rådgivning, således du kan vælge det helt rigtige laminatgulv til dine ønsker og behov. Vores høje kundeservice inkluderer hele pakken, hvorfor vi naturligvis følger salget helt til dørs. Det betyder, at vi også tilbyder en professionel montering af laminatgulvet.

Vores dygtige montører sikrer et smukt resultat, hvor alt til den sidste finish bliver lavet professionelt i højeste kvalitet.

Hvad koster det at få laminatgulv?

Få en specifik pris på laminatgulv, ved at kontakte os på telefon 75 75 21 65. Vi står også klar til at besvære spørgsmål, hvis du ønsker mere information. Du er altid velkommen til at komme ind forbi vores tæppecenter og se vores store udvalg i de forskellige laminattyper.

Kontaktinformation​

​Tæppecenteret v/Brian Krog

​Stationspladsen 25

8740 Brædstrup

Tlf.: 75 75 21 65

E-mail: brian@tcbraedstrup.dk

CVR: 28365225

Åbningstider

Mandag - tirsdag

11:00-17:00​

Ondsag

Lukket

Torsdag - fredag​

11:00-17:00​

Lørdag

10:00-13:00

Hurtig navigation