Gulvtæpper

Gulvtæpper ses mere og mere i boligerne igen og det kan vi godt forstå. Men hvorfor skal man så vælge væg til væg tæppet igen og hvilke fordele er der ved at vælge tæppet frem for trægulvet.

Tæppet er med til at forbedre akustikken i rummet, så lydniveauet bliver mere behageligt at befinde sig i og dermed også mere hyggeligt. Derudover spiller komforten også en stor rolle når det kommer til valg af tæppet, da det både er blødt, varmt og skridsikkert at gå på. Se det store udvalg lige her.

Mod på at montere dit eget gulvtæppe? Se vejledningen på hvordan du gør lige her!

[fusion_widget type=”WC_Widget_Product_Categories” wc_widget_product_categories__title=”Varekategorier” wc_widget_product_categories__orderby=”order” wc_widget_product_categories__dropdown=”” wc_widget_product_categories__count=”” wc_widget_product_categories__hierarchical=”on” wc_widget_product_categories__show_children_only=”” wc_widget_product_categories__hide_empty=”” wc_widget_product_categories__max_depth=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” fusion_display_title=”yes” fusion_padding_color=”” fusion_margin=”” fusion_bg_color=”” fusion_bg_radius_size=”” fusion_border_size=”0″ fusion_border_style=”solid” fusion_border_color=”” fusion_align=”” fusion_align_mobile=”” /]

Bestil varen her!

eller kontakt os på telefon:

75 75 21 65 / 41 17 47 44

    Mod på at montere dit eget gulvtæppe? Se vejledningen på hvordan du gør lige her!

    Priser for levering