Gardiner

Er du på udkig efter et nyt gardin? Uanset hvad du drømmer om kan vi hjælpe dig.
Hos tæppecentret Brædstrup kan vi matche dine ønsker, og er altid klar til at
hjælpe med at finde de helt rigtige gardiner.

Gardiner fåes i mange forskellige slags. Plisségardinet er vores mest populære gardin. De findes i mange farver og væv som sætter hvert sit præg i vinduet. Gardinet kan tilpasses til alle vinduestyper og –faconer. Plisségardinet kan fåes som top-down, bottom-up, som gør det perfekt til at skærme for solen samtidig med at få en masse lys ind. Det er også muligt at vælge gardinet som tophængt med snortræk, som literise, smartcord eller powerview motor.

 

Se reference her

Duette er en solafskærmning der kombinerer det funktionelle med det smukke udseende. En duette er det dobbelte plisségardin der skjuler snorene, så det giver et eksklusivt look. Duetten har isolerende luftlommer, som gør at det holder på varmen om vinteren og om sommeren sørger for at holde varmen fra solen ude. Duetten er velegnet til mørklægning grundet det lystætte væv. Duette plissé fåes med samme betjeningsmodeller som plisségardinet.  

 

Se reference her

Det klassiske rullegardin med sit stilfulde look fåes i mange forskellige farver og mønstre. Man kan enten vælge det stilrene ensfarvede eller det spraglede der tager opmærksomheden i rummet. Rullegardinet er specielt god til mørklægning. Rullegardinet kan enten betjenes med kæde, literise eller powerview motor

 

Se reference her

Twistgardinet giver et estetisk, stilfuldt look hvor man selv er med til at justere lysindfaldet. Twistgardinet fungerer på samme måde som rullegardinet og kan betjent med kæde eller som powerview motor. Gardinet fåes i mange forskellige designs og farver, som gør det nemt at tilpasse som man ønsker det. 

 

Se reference her

Mulighederne inden for persienner er mange. De kan fåes ensfarvede eller i mønstre, brede eller smalle lameller, hvilket gør man kan få lige det look man søger. Persienner er nemme at rengøre og fjerner genskin i skærme. Derudover er det nemt at justere lysindfaldet. Persienner kan betjenes med snortræks, som literise eller med powerview motor. 

Den eksklusive og stilfulde silhouette, danner et blødt og behageligt lys i rummet ved hjælp af stoflamellerne, som kan vippes for at lukke mere eller mindre lys ind.  Farven fåes i de hvide farver, jordfarver og grålige nuancer som passer perfekt i det moderne hjem. Betjeningen af silhouetten kan fåes som powerview motor eller med snor. 

Lamelgardinet giver en ro og balance i rummet som er specielt flot til store vinduer. Det er muligt både at kombinere den elegante stil med det funktionelle, da man kan få væv der er specielt velegnet til at modvirke genskin i skærme. Derudover kan man nemt regulere lysindfaldet som man selv ønsker det. Lamelgardinet kan betjenes med førestang, snor og kæde eller powerview motor. 

Panelgardinet giver et unik udtryk med sine lange baner. panelgardinet kører i et spor med fem skinner så man kan placere gardinerne uafhængig af hinanden. Det er nemt at kontrollere lyset da man kan placere gardinet lige hvor man ønsker det og man fåes i et væv der modvirker genskin i skærme. 

Flotte naturlige træpersienner i gode indretningsvenlige farver. Lader du efter det naturlige look, kan træpersienner være en mulighed for dig. Book gardinbussen og vi kan vise dig hvilke muligheder der er

Du kan både få insektet  som rullegardin, plissé og fastramme. Der er mulighed for at vælge mellem almindelig net, som holder insekter ude eller et allergivenligt poll-tex net, som også holder pollen ude.