Mørklægningsgardiner

Stort udvalg af mørklægningsgardiner

Hos Tæppecentret har vi et stort udvalg af mørklægningsgardiner, som kan give dig de bedste forudsætninger for en god nats søvn. Med vores gode mørklægningsgardiner kan du nemt og hurtigt skabe et mørkt og hyggeligt rum, hvor du kan slappe af og få den søvn, du har brug for.

Vi tilbyder et bredt udvalg af forskellige mørklægningsgardiner, som kan passe til enhver smag og behov. Uanset om du søger traditionelle mørklægningsgardiner eller mere dekorative gardiner med mønstrer og farver, så har vi det hele. Vores gardiner fås i mange forskellige typer af gardiner, herunder plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner og mange flere, så du har muligheden for at vælge næsten lige det type gardin du ønsker til dit hjem.

Mørklægningens egenskaber

Mørklægningens helt store formål er at kunne mørklægge et rum ved at lukke alt lys ude – uanset hvornår på dagen og hvor meget lys der måtte være. Med en speciel belægning bag gardinet er dette muligt. Belægningen reflekterer lyset således det holdes helt ude.

Det er altså ikke farven der skaber mørklægning men derimod teknologien. Derfor er det ikke alle mørke gardiner der skaber mørklægning, og mørklægningsgardiner kan af samme grund fås i mange forskellige farver og mønstre, herunder også i hvide og lyse nuancer.

Vi forhandler mørklægningsgardiner i mange forskellige typer af gardiner, og du kan derfor få mørklægning ved både plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner og mange flere. Det giver dig muligheden for at vælge næsten lige det type gardin du ønsker til dit hjem, mens samtidig at kunne mørklægge de ønskede rum.

Bedre søvn med mørklægningsgardiner

Et mørklægningsgardin kan være den perfekte medicin mod søvnbesvær. Lys har en stor indvirkning på kroppens søvnkvalitet, og vores søvn kan derfor hurtigt blive påvirket, hvis der falder lys ind i det rum, hvori vi sover. Det er meget nemmere at falde i søvn i mørke end det er i lys. Lys gør det dertil også svære at sove videre, når først du er faldet i søvn.

Du har måske oplevet at ligge om aftenen og vende og dreje dig, fordi du ikke kunne falde i søvn? Eller at vågne alt for tidligt en sommermorgen, fordi lysets stråler står lige ind på dig. Ikke nok med at det ødelægger din søvn, så er det også et vedvarende irritationsmoment. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved. Mørklægningsgardiner forbedrer din søvn gevaldigt. Det gør det lettere at falde i søvn, giver en dybere søvn og giver dig muligheden for at kunne stå op på egne præmisser. Gardiner med mørklægning giver dig altså de bedste forudsætninger for en god nats søvn.

Vi er stolte af vores store udvalg af mørklægningsgardiner og vores høje kvalitet, som sikrer at du altid får det bedste produkt. Vores gardiner er nemme at montere og kan tilpasses til alle størrelser og former af vinduer. Vi tilbyder også professionel rådgivning og vejledning, så du kan få den bedste hjælp til at vælge det rigtige mørklægningsgardin til dit hjem.

Så gå på opdagelse i vores stort udvalg af mørklægningsgardiner hos Tæppecentret og find det gardin, der passer bedst til dine behov og din smag.

Brian Krog – Indehaver

Gardin- og gulvekspert

Med mere en 30 års erfaring i gulvbranchen og 15 år i gardinbranchen, er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Har du brug for hjælp?

Se vores referencer

GSV hovedkontor i Hedehusene
Ege tæppefliser & Tarkett ID square vinyl fliser

Livstilcentret Brædstrup
Forbo linoleum

Diverse plejehjem og ældre centret i Horsens Kommune
Ege Spacia

Se alle vores referencer