TC Gulve og Gardiner

Mørklægningsgardiner

Stort udvalg af mørklægningsgardiner

Hos Tæppecentret finder du et bredt udvalg af forskellige mørklægningsgardiner. Om det er soveværelset eller børneværelset der skal have gardiner med mørklægning, så finder du dem hos os. Vi har både traditionelle mørklægningsgardiner og mere dekorative gardiner med mønstrer og farver.

Vores mørklægningsgardiner er i den bedste kvalitet, så du kan være sikker på et mørkt rum med lysafskærmning, lige når du har brug for det. Gå på opdagelse blandt vores mange gardiner hos Tæppecentret og find et mørklægningsgardin, der passer til dig og dine behov.

Mørklægningens egenskaber

Mørklægningens helt store formål er at kunne mørklægge et rum ved at lukke alt lys ude – uanset hvornår på dagen og hvor meget lys der måtte være. Med en speciel belægning bag gardinet er dette muligt. Belægningen reflekterer lyset således det holdes helt ude. Det er altså ikke farven der skaber mørklægning men derimod teknologien. Derfor er det ikke alle mørke gardiner der skaber mørklægning, og mørklægningsgardiner kan af samme grund fås i mange forskellige farver og mønstre, herunder også i hvide og lyse nuancer. Vi forhandler mørklægningsgardiner i mange forskellige typer af gardiner, og du kan derfor få mørklægning ved både plissegardiner, rullegardiner, lamelgardiner og mange flere. Det giver dig muligheden for at vælge næsten lige det type gardin du ønsker til dit hjem, mens samtidig at kunne mørklægge de ønskede rum.

Få bedre søvn med mørklægningsgardiner

Et mørklægningsgardin kan være den perfekte medicin mod søvnbesvær. Lys har en stor indvirkning på kroppens søvnkvalitet, og vores søvn kan derfor hurtigt blive påvirket, hvis der falder lys ind i det rum, hvori vi sover. Det er meget nemmere at falde i søvn i mørke end det er i lys. Lys gør det dertil også svære at sove videre, når først du er faldet i søvn.

Du har måske oplevet at ligge om aftenen og vende og dreje dig, fordi du ikke kunne falde i søvn? Eller at vågne alt for tidligt en sommermorgen, fordi lysets stråler står lige ind på dig. Ikke nok med at det ødelægger din søvn, så er det også et vedvarende irritationsmoment. Heldigvis er det nemt at gøre noget ved. Mørklægningsgardiner forbedrer din søvn gevaldigt. Det gør det lettere at falde i søvn, giver en dybere søvn og giver dig muligheden for at kunne stå op på egne præmisser. Gardiner med mørklægning giver dig altså de bedste forudsætninger for en god nats søvn.

Brian Krog – Indehaver

Gardin- og gulvekspert

Med mere en 30 års erfaring i gulvbranchen og 15 år i gardinbranchen, er jeg godt klædt på til at hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt. Har du brug for hjælp?

Se vores referencer

GSV hovedkontor i Hedehusene
Ege tæppefliser & Tarkett ID square vinyl fliser

Livstilcentret Brædstrup
Forbo linoleum

Diverse plejehjem og ældre centret i Horsens Kommune
Ege Spacia

Se alle vores referencer