Åbn vinduerne i sommer uden at bekymre dig om at få insekter, edderkopper og pollen ind. Med et SuperNova insektnet rullegardin får du en diskret og tætsluttende løsning, som er skræddesyet til dit vindue. Netop nu kan du spare 500 kr.

Kontakt os

NYD DEN FRISKE LUFT I FRED

Insektnet er en genial løsning til at holde diverse dyr ude af huset. De findes i forskellige modeller, både til dør og vindue

Insektnet har fokus på det praktiske og ikke at gøre det klodset at se på. Her kan du nyde den friske luft uden at tænke diverseinsekter der finder vej ind. Vælg mellem et almindeligt net som holder edderkopper og insekter ude – eller et ekstra finmasket allergivenligt Poll-tex® net.

Insektnet

Vælg mellem almindeligt net elleret ekstra finmasket allergivenligt Poll-tex® net.

Luft uden insekter og pollen

Frisk luft er den bedste vej til et bedre indeklima, men for mange kniber det med at få luftet nok ud. Det kan skyldes, at vi vil undgå at lukke insekter, edderkopper og pollen indenfor. Løsningen er et diskret insektnet, der tilmed passer til det moderne hjem.

Insektet til skrå vinduer

Disse diskrete plissévæv beskytter dig mod uvelkomne insekter og edderkopper. Du kan fx kombinere med et mørklæggende Duette væv i modellen Dag & Nat, og du har alle funktioner i et gardin.