Liftgardiner

Liftgardiner er et skønt og personligt gardin der fåes i mange forskellige stoffer i smukke farver og strukturer, som kan tilpasses som du ønsker.

PERSONLIGHED OG KONTROL OVER LYSET

Hjemmets rum har forskellig behov for lys og afskærmning. Med liftgardin kan man tilpasse afskærmingen og skabe et personligt præg

Med mange forskellige slags stoffer kan man skabe lige præcis den stemning man ønsker med liftgardin. Her kan du helt selv skærme af lige som du har lyst til samtidig med der kommer lys i rummet. Du kan vælge imellem mange forskellige nuancer, strukturer og farver så det kan passe lige til det du søger.

Liftgardiner

Personligt, elegant og hyggeligt

Kontrol over lyset

Du kan vælge alt fra transparante, tætte og mørklæggende væv så du helt selv har kontrol over lysets indfald

Sov Godt!

liftgardiner er et godt valg til soveværelser og andre rum, du gerne vil kunne mørklæggge. De fås alle med et tæt eller mørklæggende foer i flere farvevarianter syet på bagsiden af gardinet.

PowerView® Motorisering

Kombiner det smukke Liftgardin med Luxaflex PowerView for det ultimative gardin til dit smarthome. Du kan styre gardinerne i dit hjem fra enten fjernbetjeningen eller en app fra din telefon, selvom du ikke er hjemme. Derudover kan du også sætte timer på så den selv regulerer gardinet på bestemte tidspunker! Du kan også få SmartCord som betjeningsmulighed