Twistgardin

Twistgardin er et skønt gardin der fåes i mange forskellige farver og strukturer, en fantastisk stilfuld og enkel måde at styre både lys og privatliv på ethvert tidspunkt af dagen eller om natten.

FLEKSIBEL LYSSTYRRING OG EKSKLUSIVE VÆV

Hjemmets rum har forskellig behov for lys og afskærmning. Med twistgardin kan man tilpasse lyset og afskærmingen præcis som man vil og hvad ens behov er

Twistgardinet har fokus på design og det stilede men samtidig er det også praktisk. Twist gardinerne lader dig nemt justere de to stilfulde stoflag, der kører forbi hinanden til en åben, halvt åben eller helt lukket position – og på den måde skaber det perfekte look til dit vindue, dit humør og dit hjem.

Twistgardiner

Fleksibel styrring og eksklusiv væv

Giv mere plads til udsigten

I Luxaflex kollektionen finder du serien ClearView – en serie, der tager udsynet gennem Twist gardinet til et endnu højere niveau. Fås i 10 skønne farver.

Eksklusive designs

Smukke og stilrene designs

PowerView® Motorisering

Kombiner det smukke Twistgardin med Luxaflex PowerView for det ultimative gardin til dit smarthome. Du kan styre gardinerne i dit hjem fra enten fjernbetjeningen eller en app fra din telefon, selvom du ikke er hjemme. Derudover kan du også sætte timer på så den selv regulerer gardinet på bestemte tidspunker! Smart ikke?