Persienner

Persienner er et skønt gardinvalg der fåes i mange forskellige farver og strukturer. Kontroller lyset effektivt med en designklassiker

EN TIDSLØS DESIGNKLASSIKER

Hjemmets rum har forskellig behov for lys og afskærmning. Med persienner kan man tilpasse lyset og afskærmingen ved hjælp af de fine lameller

Persienner er den klassiske løsning som stadigvæk er et lækkert valg af gardin til hjemmet. Du kan vælge imellem mange forskellige nuancer, strukturer og farver så det kan passe lige til du søger. Med de fine lameller kan man nemt skærme for solen, lukke helt af eller have fuldt udsyn.

Persienner

Til store som små vinduer

Dobbelt udsyn

Med Megaview giver det dobbelt så meget udsyn som ved almindelig persienner. Når persiennen er lukket, lukker den i som normalt, men når du åbner for lammelserne ligger de sig dobbelt så du får et ekstra godt udsyn.

Top Down / Bottom Up

Du kan også få persienner som Top Down / Bottom Up, som du ser på billedet her. Det vil sige du kan køre persiennerne begge veje. På den måde kan du skærme den del af vinduet du har behov for.

Med Literise hæver og sænker du persiennen med et håndtag på underlisten, derved slipper du for trælse snore!

Slip for irriterende snore

PowerView® Motorisering

Kombiner det smukke persienne med Luxaflex PowerView for det ultimative gardin til dit smarthome. Du kan styre gardinerne i dit hjem fra enten fjernbetjeningen eller en app fra din telefon, selvom du ikke er hjemme. Derudover kan du også sætte timer på så den selv regulerer gardinet på bestemte tidspunker! Smart ikke?