Stofgardiner

Lækre skræddersyet stofgardiner som indrammer vinduerne på smukkeste vis.

EN MODEL FOR ENHVER SMAG

Hjemmets rum har forskellig behov for lys og afskærmning. Med stofgardiner kan du vælge forskellige tætheder og flere modeller

Swing gardin (Loungegardin) – Gardinet har et transparent swingbånd påsyet samt påmonterede rynkebåndskroge . De fungerer godt sammen med glidere på snor, hvor de skaber de bløde folder, der kendertegner loungegardinet. Ønsker du at sætte gardinet op på en dokrativ gardinstang med smukke gardinringe, så fungerer de også meget fint hertil.

Gardin med glidere på bånd – Gardinet har påsyet et transparent ”glidere på bånd” og anvendes til gardinopsætninger på skinner.

Gardin med lægbånd – Gardinet har et transparent lægbånd som anvendes sammen med fingerhægter og skaber små læg i gardinhovedet. Dette gardin passer både til gardinskinner og dekorative gardinstænger med ringe.

Gardin med syede læg – Gardinet har fastsyede færdige læg og på bagsiden justerbare påmonterede kroge, som gør du kan justere gardinet til fx at skjule skinnen. Passer både til gardinskinne og -stang.

Gardin med kovser – Dette gardin har ringe (kovser) i stål på 40 mm i inder-diameter påsat stoffet, og monteres på dekorative gardinstænger.

Stofgardiner

Tre tætheder – Transparent, tæt og mørklæggende

PowerView® Motorisering

Kombiner det smukke Stofgardin med Luxaflex PowerView for det ultimative gardin til dit smarthome. Du kan styre gardinerne i dit hjem fra enten fjernbetjeningen eller en app fra din telefon, selvom du ikke er hjemme. Derudover kan du også sætte timer på så den selv regulerer gardinet på bestemte tidspunker! Smart ikke?

Inspirations billeder