Silhouette

Silhouette filtrerer det skarpe sollys og omdanner det til blødt, diffust lys i dine rum. En elegant og stilren gardinløsning

SOFISTIKERET ELEGANCE OG SMUKKE NUANCER

Hjemmets rum har forskellig behov for lys og afskærmning. Med silhouette kan man tilpasse lyset let og blødt. En smuk og stilren løsning

Med silhouette får du en smuk og unik kombination af både et rullegardin og en persienne. – i et og samme gardin. De to transparente væv filtrerer ikke bare solens stråler men også det direkte indsyn. Lamellerne vinkles nemt og lukker helt af fra omverdenen, når du ønsker det.

Silhouette

Sofistikeret elegance og smukke nuancer

Effektiv beskyttelse

Luxaflex unikke Silhouette væver kan dæmpe intensiteten af solstråler og reducere varmeindstråling med 25 %. Med lukkede lameller vil du opnå 99% UV-beskyttelse, hvilket beskytter møbler, tæpper og gulve i at falme.

De bedste fra to verdner

Med Silhouette får du en smuk og unik kombination af både et rullegardin og en persienne. De to transparente væv filtrerer ikke bare solens stråler men også det direkte indsyn. Lamellerne vinkles nemt og lukker helt af fra omverdenen, når du ønsker det.

Løft, sænk og vinkl let dit Silhouette gardin med den snorløse LiteRise, den enkle SmartCord eller PowerView Motorisering til smart homes.

Nem betjening