Plissé

Plissé er et skønt og stilrent gardin der fåes i mange forskellige farver og strukturer, som kan passe til alle vinduesformer og størrelser.

AFSKÆRMNING, KOMFORT OG LYSSTYRRING

Hjemmets rum har forskellig behov for lys og afskærmning. Med Plissé kan man tilpasse lyset og afskærmingen præcis som man vil og hvad ens behov er

Plissé har fokus på det praktiske og det stilede i en. Her kan du helt selv bestemme lysindfaldet og skærme af lige som du har lyst til samtidig med der kommer lys i rummet. Udover den praktiske funktion, er der tænkt på designet og den flotte plisserede væv. Du kan vælge imellem mange forskellige nuancer, strukturer og farver så det kan passe lige til du søger. Plissé er gardinet der opfylder alle ens behov og er sammen med Duette Plissé også vores bedst solgte gardin nogensinde.

Top Down / Bottom Up

Den perfekte mulighed for at afskærme og stadig få en masse lys ind

Sov Godt!

Kombiner et transparet væv med et mørklæggende væv i et og samme gardin. Så har du et gardin til dagtimerne og mørklægning til natten. Du kan også vælge Duette plissé da der er dobbelt væv og snorerne i duetten derfor er skjulte. Der vil derfor ikke komme lys igennem hullerne som der gør ved et almindeligt plissé gardin.

Trufit modellen

Med trufit modellen er der ingen skruehuller og den sættes derfor direkte på glasset eller rammen. Dette er super smart til en dør eller et velux vindue hvor man ønsker gardinet sidder på glasset. Findes både som Top Down/Bottom Up-model og almindelig tophængt.

Det fåes til mange forskellige vinduesformer, både runde og trekantet og til det helt store panorama vindue. Læs mere om specielle mål her

Passer til mange former

PowerView® Motorisering

Kombiner det smukke plissé gardin med Luxaflex PowerView for det ultimative gardin til dit smarthome. Du kan styre gardinerne i dit hjem fra enten fjernbetjeningen eller en app fra din telefon, selvom du ikke er hjemme. Derudover kan du også sætte timer på så den selv regulerer gardinet på bestemte tidspunker! Smart ikke?