​ montering og service af gulv og gulvtæpper

​  Mere end 40 års erfaring

✓  egen tæppe- og gardinbus​​

​Åbningstider:
​Mandag og tirsdag: 11:00 - 17:00

Onsdag: Lukket

Torsdag og fredag: 11:00 - 17:00

Lørdag: 10:000 - 13:00​

​Vi kommer altid ud med gardinbussen eller tæppe-prøver -  både morgen og aften

Gulve og alt til gulvet

​Tæppecentret i Brædstrup i nærheden af Silkeborg og Horsens er centrum for gulve. Her finder du et stort udvalg i mange forskellige gulvtyper, og vi tilbyder en fuld pakke med alt fra den indledende rådgivning og vejledning i den helt rigtige gulvtype til den færdige montering af gulvet i boligen eller virksomheden.

Vi leverer alt inden for:

Gulve i alle stilarter

Et gulv er et ståsted - en arbejdsplads, et køkken, en stue. Det er boligens kerne. Det er her, man placerer man sine møbler, man går frem og tilbage, og man opholder sig generelt set utrolig meget på boligens gulve.

​Derfor skal et gulv være såvel slidstærkt som tidløs og personlig på samme tid. Det kan gøre valget rigtig svært og uoverskueligt, hvis man ikke har den rette viden inden for de forskellige gulvtyper.

Hos Tæppecentret er vi eksperter i gulve. Med mere end 25 års erfaring som både rådgiver og montør hjælper vi dig godt på vej og vejleder dig i de forskellige varianter, så du trygt kan træffe det helt rigtige valg til din bolig.

Kvalitetsgulve

Hos os er kvaliteten altid i centrum. Derfor forhandler vi også udelukkende med de førende mærker og producenter inden for gulve og tæpper, ligesom vi altid er omhyggelige i vores arbejde. Skal vi stå for monteringen af gulvet eller tæppet, sørger vi derfor også for, at alt forarbejde med blandt andet opretning af undergulv med mere er udført ordentligt, så vi kan garantere den flotteste finish og et smukt resultat.

Du kan læse mere om vores forskellige gulvtyper ved at klikke dig ind i menuerne herunder. 

Du kan kontakte os på telefon 75 75 21 65 for spørgsmål, ligesom du naturligvis altid er velkommen ind i vores tæppecenter, hvor du kan se et stort udvalg af alle vores gulve.

Kontaktinformation​

​Tæppecenteret v/Brian Krog

​Stationspladsen 25

8740 Brædstrup

Tlf.: 75 75 21 65

E-mail: brian@tcbraedstrup.dk

CVR: 28365225

Åbningstider

Mandag - tirsdag

11:00-17:00​

Ondsag

Lukket

Torsdag - fredag​

11:00-17:00​

Lørdag

10:00-13:00

Hurtig navigation